Over ons

Heldere inzichten zorgen voor

betere besluitvorming

Wat wij doen

Meer over ons

Wij geloven dat heldere inzichten zorgen voor betere besluitvorming. Doordat jij de juiste informatie tot de beschikking hebt kun je namelijk de juiste conclusies trekken. Met behulp van monitoring en evaluaties heb je uiteindelijk meer controle over wat er speelt binnen je bedrijf. Naast geruststelling geeft het jou de mogelijkheid om makkelijk en snel te optimaliseren. Zo kun jij je weer richten op wat belangrijk is: jouw klanten.

Hoe wij dat doen

Onze aanpak

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief op het gebied van monitoren en verbeteren van resultaten. Hierdoor hebben we een praktische en overzichtelijke aanpak kunnen ontwikkelen. We betrekken medewerkers bij de opzet en uitvoer van het onderzoek en laten rapportages optimaal aansluiten bij de doelstellingen van jouw organisatie. Elk bedrijf is uiteraard anders, maar globaal nemen we de volgende stappen door:

Vaststellen van de informatiebehoefte.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

1. Vaststellen van de informatiebehoefte

Samen met jou stellen we vast wat de doelen zijn van het onderzoek. We analyseren wat de informatiebehoefte is, de gewenste onderzoeksmethode, rapportage wensen en raadplegen eventuele eerder gehanteerde vragenlijsten. Ook peilen we of het onderzoek doorlopend of eenmalig ingezet moet worden. Op basis van deze informatie doen wij een voorstel.

2. Proefperiode koppeling informatiestromen

Bij een langdurige samenwerking stellen we altijd voor om eerst een proefperiode aan te gaan. Tijdens deze periode verzamelt en verwerkt bigfeat evaluaties en zet ze om naar rapportages. Dit doen wij om de onderlinge samenwerking en informatiestromen van beide richtingen zo optimaal mogelijk in te richten. Deze periode geeft ons de kans het evaluatiesysteem helemaal op maat te maken. Zo creëren we een uitwerking die voor beide partijen optimaal werkt.

3. Onderzoek en rapportage

De evaluaties en het onderzoek zal volgens afspraken opgezet en uitgevoerd worden. Afhankelijk van jouw behoefte zal een passende vorm worden ingezet. Wij kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van telefonisch, mondeling, online of papieren onderzoek.

De bevindingen worden verzameld in de online monitor en kunnen aanvullend in een handige rapportage uitgewerkt worden. Desgewenst kan dit ook door ons team gepresenteerd worden.

4. Direct verbeteren

Vervolgens kun jij met de verkregen resultaten aan de slag! Hebben jullie zelf niet de middelen of mensen om dit te doen? Dan kan bigfeat ondersteunen bij het implementeren van de benodigde verbeteringen of veranderingen.

Ons team

Max Bell

EIGENAAR BIGFEAT

Benjamin Stassen

ADMINISTRATIEF ASSISTENT

Lily Bartels

ADMINISTRATIEF ASSISTENT

Clementine van den Biesen

ADMINISTRATIEF ASSISTENT

Philine Dekkers

ADMINISTRATIEF ASSISTENT

WE DENKEN GRAAG MEE!

Benieuwd wat bigfeat voor jou kan betekenen?

 

Neem dan gerust contact met ons op.

6 + 9 =

WE DENKEN GRAAG MEE!

Benieuwd wat bigfeat voor jou kan betekenen?

 

Neem dan gerust contact met ons op.

15 + 5 =