ONZE OPLOSSINGEN

Met data

jouw diensten

of bedrijf

optimaliseren

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Wij helpen jou met het doen van onderzoek

 

Met de juiste informatie kun je bepalen waar verbeterpunten te vinden zijn. Gedegen onderzoek geeft inzicht in hoe je jouw organisatie of diensten kunt optimaliseren. Wij helpen jou en je medewerkers bij het opzetten en uitvoeren van dit onderzoek. Daarnaast zorgen we ervoor dat de rapportages die hieruit komen aansluiten bij de inzichten die nodig zijn om jouw bedrijf te verbeteren.

VOOR OPLEIDERS

 

Je opleiding evalueren, monitoren en verbeteren

Als opleider is het goed om te weten of jouw opleidingstrajecten naar wens zijn. Elke dag geeft jouw bedrijf trainingen en stuur je jouw belangrijkste bedrijfsmiddel, de trainers, op pad. Het grootste doel is de deelnemers aan jouw opleidingsprogramma optimaal te laten presteren. Door de effectiviteit ervan te meten en te monitoren kun je dit waarborgen.

OPTIMAAL VERBETERPROCES

Onderwijs evaluatie

en optimalisatie

We zien vaak dat verschillende onderdelen, zoals studentenevaluaties, accreditatieprocessen en innovaties bij onderwijsinstanties door elkaar heen lopen. Dat maakt het overdadig complex. Vanuit bigfeat denken wij dan ook met je mee in het verbinden en optimaliseren van al deze onderdelen. Zo zorgen we samen voor continuïteit en resultaat in alle verbeterprocessen.

Over onze aanpak

 

Speciaal voor opleiders hebben wij een aanpak ontwikkeld die zorgt voor een efficiënt proces en jouw organisatie helpt aan een waardevol verbeterplan. Onze oplossing helpt alle neuzen dezelfde kant op te laten staan en zorgt ervoor dat er direct tot actie kan worden overgegaan. Bij bigfeat zorgen we ervoor dat alle stakeholders binnen het onderzoek vertegenwoordigd zijn. Bovendien stroomlijnen we structurele evaluaties zodat ze gebruikt kunnen worden in het gehele verbeterproces.

VOOR DIENSTVERLENERS

 

Op effectieve wijze

je diensten verbeteren

Als je diensten verleent wil je uiteraard altijd de beste kwaliteit leveren. Zeker als je monteurs of projectmanagers op pad moet sturen om deze dienst uit te voeren. Dan wil je graag meer inzicht in hoe de monteur of projectmanager presteert. Door scherpe evaluaties en heldere inzichten weet je beter of jouw dienstverlening het juiste teweeg heeft gebracht.

GRIP OP DE PRESTATIES

Maatwerk evaluaties,

inclusief monitoring systeem

Met behulp van een op maat gemaakte evaluatietool krijg je grip op de effectiviteit van jouw dienstverlening én de prestaties van jouw medewerkers. Daarbij helpt het aangepaste monitoringssysteem de belangrijkste uitkomsten in beeld te brengen. Via ons handige dashboard kun je vervolgens in één oogopslag de belangrijkste onderdelen direct inzien.

Aangepast naar jouw wensen

 

Elke branche heeft zo haar eigen wensen. Het is dus zaak om te kijken wat de meest cruciale factoren zijn van de onderzoeken die gebruikt moeten worden binnen jouw organisatie. We kunnen het onderzoek volledig voor jou opstellen en uitzetten. Wil je meer flexibiliteit? Dan zorgen we ervoor dat je op basis van eigen input iets kunt inrichten. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij het overzicht kunt bewaren middels een aangepast monitoringsysteem.

DE MOGELIJKHEDEN

Wat kan bigfeat

jou bieden?

Onze oplossingen zijn zowel mobiel als via desktops te gebruiken. Naast digitale oplossingen bieden we ook papieren evaluaties aan en is een combinatie ook mogelijk. Voor inzicht in recente ontwikkelingen in de markt bieden wij een trendanalyse aan. Bij al onze oplossingen geeft de online monitor je 24 uur per dag inzicht in de actuele resultaten en kun je deze bovendien downloaden in de vorm van handige rapportages.

Online evaluaties

 • Uitnodigen per email, QR-code, WhatsApp
 • Alle antwoordschalen, gesloten en open vragen
 • Eigen huistijl, voor mobiel en desktop
 • Slim tonen van relevante vragen
 • Email alerts
 • Meertalig
 • Automatisch doorsturen naar eigen website
 • Anoniem indien gewenst

Rapportages op maat

 • Rapportages via email of online ophalen
 • Volledig in huisstijl met grafieken, tabellen, opmerkingen, ect.
 • Specifieke scores highlighten
  Repeater rapportages, bv. per uitvoerder per maand
 • Dashboards op maat

Online monitoring

 • Volledig automatisch evalueren
 • Online en realtime inzicht in evaluaties
 • Koppeling met jouw administratiesysteem
 • Én handmatig uitzetten van evaluaties
 • Gebruikers met verschillende rechten
 • Automatisch doorzetten reviews naar Springest.nl, Google en eigen website

Klant- of Medewerker tevredenheid

 • Diepgaand onderzoek onder jouw klanten of medewerkers
 • Wij denken mee over de doelstelling van het onderzoek. Over jouw informatiebehoefte, de juiste vragen op het juiste moment en de juiste rapportage.
WE DENKEN GRAAG MEE!

 

Vragen? Stel ze gerust.

Elke branche heeft zo haar eigen onderdelen nodig om deze effectief van de juiste informatie te voorzien. Een gestandaardiseerde tool is dus niet altijd de oplossing. Wij geloven dat een onderzoek pas écht van meerwaarde kan zijn als deze is aangepast aan jouw wensen. Daarom leren we jouw organisatie graag goed kennen. Benieuwd wat bigfeat voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

3 + 1 =

WE DENKEN GRAAG MEE!

 

Vragen? Stel ze gerust.

Elke branche heeft zo haar eigen onderdelen nodig om deze effectief van de juiste informatie te voorzien. Een gestandaardiseerde tool is dus niet altijd de oplossing. Wij geloven dat een onderzoek pas écht van meerwaarde kan zijn als deze is aangepast aan jouw wensen. Daarom leren we jouw organisatie graag goed kennen. Benieuwd wat bigfeat voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

10 + 7 =