Klantcase

Elffers

Elffers

Onderzoek op verschillende momenten

Elffers Career Management begeleidt executives en professionals die verder willen in hun loopbaan. Het is hun vak om mensen te faciliteren bij het verkrijgen van zicht in hun talenten en drijfveren. Dit inzicht vertalen ze op concrete wijze naar loopbaanwensen- en doelstellingen. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste technieken en methodes in hun vakgebied.

Voor Elffers Career Management is de Career Boost pas geslaagd als blijkt dat het een duidelijk effect heeft in de latere praktijk. bigfeat onderzoekt daarom vooraf, tijdens en twee maal achteraf (na drie en zes maanden) het effect van de Career Boost training op de deelnemers. De deelnemers vullen op verscheidene momenten online vragenlijsten in over het inzicht in hun talent en ambitie en over hun positie op de arbeidsmarkt.

De cijfers liegen er niet om, ook zes maanden na afloop van de training. Ze geven een verbetering van hun vertrouwen op hun inzetbaarheid in de arbeidsmarkt van maar liefst 50% op de schaal van 1 tot en met 10!

“Ik ben enorm tevreden over bigfeat. Vanuit onze organisatie was er een sterke behoefte om onze loopbaanprogramma’s en met name de Career Boost te evalueren. Maar ze hebben ons meer gebracht dan we verwacht hadden.”

Eline Toet

Partner bij Elffers Career Management een loopbaanadvies-en outplacementbureau

Meten tevredenheid deelnemers

 

Daarnaast onderzoekt bigfeat de tevredenheid van de deelnemers over het programma en de kwaliteit van de trainers. Deze evaluaties zijn online beschikbaar en kunnen heel eenvoudig gedifferentieerd en gedeeld worden binnen de organisatie. Dat de training resultaat oplevert is ook te zien aan de hoge waardering op Springest: gemiddeld een 9 en hoog ten opzichte van andere aanbieders. Ook faciliteert bigfeat Elffers Career Management met de koppeling van de evaluaties met Springest.

Een prettige samenwerking

 

“Wat wij als heel prettig ervaren is dat bigfeat met én voor ons meedenkt,” zegt Eline. “Zij attenderen ons op opmerkingen van deelnemers die wij over het hoofd hebben gezien. Bovendien staan ze altijd voor ons klaar en is de samenwerking optimaal. Wij hebben wel eens dat een deelnemer uit een organisatie annuleert en dat hiervoor dan een ander in de plaats komt. Daar anticiperen ze gelijk op. Dit kan onze collega Laurie Meijers – coördinator trainingen – ook beamen.”

Eline vervolgt: ‘Ook ontlast bigfeat ons in de vele administratieve processen zoals welkomst-, voorbereidings-, programma- en huiswerkmailtjes aan de deelnemers. Hierdoor kunnen wij ons volledig concentreren op onze core business: loopbaanbegeleiding!

Ja, wij zijn zeer tevreden over bigfeat, want door de positieve beoordelingen, het trackrecord komen wij makkelijker in gesprek met nieuwe opdrachtgevers en helpen ze ons bij de werving van nieuwe klanten.’