Aanbod Monitor Patiënten Tevredenheid

3 maanden proberen voor € 75,- per maand

Wilt u eenvoudig en doeltreffend starten met een online patiënten tevredenheidsmonitor, tegen een aantrekkelijk abonnement? Wilt u de waardering van uw patiënten structureel onderwerp van gesprek maken in uw praktijk, dan is de volgende opzet iets voor u.

  • Binnen ons standaard vragenformat kunnen we gebruik maken van uw bestaande vragenlijst of we stellen samen een vragenlijst op.
  • U levert maandelijks de gegevens aan van patiënten, die bij u in de praktijk zijn geweest. Dit gaat via een eenvoudige Excelsheet van bigfeat. *
  • Wij nodigen de patiënten uit voor deelname aan online onderzoek. Tevens zorgen wij ervoor dat patiënten niet te vaak worden benaderd.
  • De resultaten van het onderzoek kunt u online volgen en bewaken.
  • Maandelijks krijgt u een uitgebreide rapportage.

U mag drie maanden proberen, daarna kunt u beslissen of u door wilt gaan. En u betaalt vervolgens geen opstartkosten als u een jaar met ons in zee gaat. Het abonnement bedraagt dan €100,- per maand. Wilt u meer dan is dit abonnement eenvoudig uitbreidbaar met extra opties. Meerdere vragenlijsten, wekelijks of zelfs dagelijks patiënten benaderen voor onderzoek of periodiek management rapportages. De mogelijkheden zijn groot.

bigfeat neemt u hiermee een zorg uit handen, waardoor u en uw organisatie meer tijd overhouden om aan de slag te gaan met de resultaten. En daar gaat het om.

* wij zullen zeer zorgvuldig omgaan met de privacy van uw patiënten en hebben slechts weinig gegevens nodig. Een geheimhoudingsverklaring zal onderdeel zijn van de onderlinge afspraken. Neem contact op voor de overige voorwaarden.

Meer informatie?