Wie zijn wij

bigfeat is al meer dan twintig jaar actief. Samenwerking met bigfeat levert uw organisatie een enthousiaste klantenkring en betrokken medewerkers op met een aanzuigende werking voor nieuwe klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat onze dienstverlening pas echt meerwaarde biedt als wij onze opdrachtgevers goed kennen. Ons flexibele team bedenkt samen met uw organisatie een passend traject. Hierdoor zijn wij in staat u het juiste inzicht te verschaffen op het juiste moment.

Met to-the-point laagdrempelige informatie krijgt uw verbeteringproces de juiste richting. bigfeat heeft de middelen en de mankracht om alle denkbare onderzoeken uit te voeren, mondeling, telefonisch, online of op papier. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het invoeren van verbeteringen in uw organisatie.

Bigfeat - Met bigfeat kunt u zich meten!

Met bigfeat kunt u zich meten!

“Investeren in de relatie met mijn klanten om samen tot ongekende hoogte te klimmen.”

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de bergen te vinden. Wandelen en tourskiën zijn mijn grote passies. De top bereiken is dan natuurlijk het einddoel. Maar de route omhoog die je samen aflegt, daar ligt mijn hart.

Bij bigfeat geldt voor mij hetzelfde. bigfeat betekent letterlijk “grote prestatie”. En bigfeat verschaft klanten inzicht in hun prestatie, in hun dienstverlening. Ons gezamenlijke doel is optimalisatie van die dienstverlening. Het opbouwen van de relatie met mijn opdrachtgevers is samen de klim naar boven ondernemen. Op weg naar de top van optimale klanttevredenheid, zowel voor de opdrachtgever als voor bigfeat.

Max Bell, eigenaar bigfeat

Ons team

Big Feat - Max Bell

Max Bell

Big Feat - Nanda van den Bos

Nanda van den Bos

Big Feat - Najat Ziani

Najat Ziani

Big Feat - Amy Christoffels

Amy Christoffels

Big Feat - Anna Dijcks

Anna Dijcks

Big Feat - Emilie de Monchy

Emilie de Monchy

Big Feat - Guus de Ronde

Guus de Ronde

Big Feat - Isabelle Nielen

Isabelle Nielen