Wie zijn wij

bigfeat is al meer dan vijfentwintig jaar actief op gebied van monitoren en verbeteren van dienstverlening en organisatie, in verschillende branches. Samenwerking met bigfeat levert uw organisatie een enthousiaste klantenkring en betrokken medewerkers op met een aantrekkende werking op nieuwe klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat onze dienstverlening pas echt meerwaarde biedt als wij onze opdrachtgevers goed kennen. Ons flexibele team bedenkt samen met uw organisatie een passend traject. Hierdoor zijn wij in staat u het juiste inzicht te verschaffen op het juiste moment en u te ondersteunen bij het realiseren van belangrijke verbeteringen.

Met to-the-point en laagdrempelige informatie krijgt uw verbeterproces de juiste richting. bigfeat heeft de middelen en de mankracht om alle denkbare onderzoeken uit te voeren. In samenwerking met strategische partners bieden wij een brede ondersteuning bij verbetertrajecten.

Bigfeat - Met bigfeat kunt u zich meten!

Met bigfeat kunt u zich meten!

Investeren in de relatie met mijn klanten om samen tot grote hoogte te klimmen.

bigfeat betekent letterlijk ‘grootse prestatie’. bigfeat verschaft klanten inzicht in hun prestatie, in hun dienstverlening, om vervolgens te komen tot een ‘grootse prestatie’. Het opbouwen van de relatie met mijn opdrachtgevers is samen de klim naar boven ondernemen. Op weg naar de top van klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid, zowel voor de opdrachtgever als voor bigfeat.

Max Bell, eigenaar bigfeat

Ons team

Big Feat - Max Bell

Max Bell

Big Feat - Nanda van den Bos

Nanda van den Bos

Big Feat - Najat Ziani

Najat Ziani

Big Feat - Amy Christoffels

Amy Christoffels

Big Feat - Anna Dijcks

Anna Dijcks

Big Feat - Emilie de Monchy

Emilie de Monchy

Big Feat - Guus de Ronde

Guus de Ronde

Big Feat - Isabelle Nielen

Isabelle Nielen