Wie zijn wij

bigfeat garandeert al twintig jaar kwaliteit in meetbaarheid. Onderzoek van bigfeat is voor elk bedrijf een must om de organisatie gericht en betrokken te houden. Onderzoek van bigfeat garandeert uw organisatie een enthousiaste klantenkring en betrokken medewerkers met een aanzuigende werking voor nieuwe klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat onze dienstverlening pas echt meerwaarde biedt als wij onze opdrachtgevers goed kennen. Ons flexibele team bedenkt samen met uw organisatie een passend traject. Hierdoor zullen wij in staat zijn de juiste vragen op het juiste moment gedurende onze onderzoeken te stellen.

Wij verzorgen heldere en praktische rapportages op maat voor zowel uw medewerkers als uw klanten. Met to-the- point laagdrempelige informatie krijgt uw verbeteringproces de juiste richting. bigfeat heeft de middelen en de mankracht om alle denkbare onderzoeken uit te voeren, mondeling, telefonisch, online of op papier. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het invoeren van verbeteringen in uw organisatie.

Met bigfeat kunt u zich meten!

“Investeren in de relatie met mijn klanten om samen tot ongekende hoogte te klimmen.”

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de bergen te vinden. Wandelen en tourskiën zijn mijn grote passies. De top bereiken is dan natuurlijk het einddoel. Maar de route omhoog die je samen aflegt, daar ligt mijn hart.
 
Bij bigfeat geldt voor mij hetzelfde. bigfeat betekent letterlijk “grote prestatie”. En bigfeat verschaft klanten inzicht in hun prestatie, in hun dienstverlening. Ons gezamenlijke doel is optimalisatie van die dienstverlening. Het opbouwen van de relatie met mijn opdrachtgevers is samen de klim naar boven ondernemen. Op weg naar de top van optimale klanttevredenheid, zowel voor de opdrachtgever als voor bigfeat.
 
Max Bell, eigenaar bigfeat

 

Linkedin
Big Feat Max Bell

Het team van bigfeat

Selma Hamzic

Hannah Ludwig

Najat Ziani

Amy Christoffels

Imke van den Ende

Nanda van den Bos