Versterk uw imago met online reviews

Potentiële klanten vinden uw organisaties sneller en beter als er veel reviews op internet te vinden zijn. Wist u dat je evaluaties uit klanttevredenheidsonderzoek ook als ‘reviews’ kunt gebruiken? bigfeat kan de evaluaties uit uw klanttevredenheidsonderzoek online publiceren als reviews. Zo versterkt u tegelijkertijd uw imago en uw vindbaarheid.

Betrouwbaar beeld op uw eigen website

Reviews zijn een belangrijke bron van informatie voor potentiële afnemers van producten en diensten. Dit hoeven niet alleen positieve reviews te zijn. Juist het laten zien van zowel de positieve als de negatieve reviews zorgt dat bezoekers u als een betrouwbare organisatie ervaren.

Evaluaties afkomstig uit de klanttevredenheidsmonitor van bigfeat zijn uitstekende reviews voor uw organisatie en vormen tegelijkertijd een effectieve marketingtool. bigfeat kan via een koppeling deze evaluaties op uw website publiceren. Daarmee garandeert bigfeat dat uw potentiële klanten een actuele, objectieve en betrouwbare indruk krijgen van uw organisatie.

Springest – reviews voor Opleiders

Speciaal voor onze opleidingsklanten werkt bigfeat samen met opleidingsvergelijker Springest.nl. Springest is de grootste Nederlandse vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen. Op Springest.nl vinden bezoekers vele duizenden trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. De site verwelkomt maandelijks ongeveer 200.000 unieke bezoekers. Springest is ook actief in Duitsland en Engeland. Als onafhankelijk onderzoeksbureau kan bigfeat trainingsevaluaties direct als review plaatsen op Springest.nl. Het aantal beschikbare reviews van uw organisatie stijgt daarmee exponentieel, evenals uw positie op deze site.

Google Reviews

Waarom zou u niet het maximale halen uit de waardevolle reviews die u toch al hebt? Via een betrouwbare Google-partner plaatst bigfeat de klantreviews uit de onderzoeken online. Die verschijnen dan direct bij een zoekopdracht. Zo kan iedereen zich overtuigen van uw betrouwbaarheid (u zet immers eerlijk de meningen van uw klanten op Google) en de kwaliteit van uw organisatie.  

Meer weten over de kracht van reviews? Bel bigfeat. We praten u volledig vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

Waarom bigfeat

bigfeat helpt uw organisatie voelen wat uw klant of medewerker beweegt.
bigfeat zorgt voor een betrouwbaar inzicht in hún ervaringen en wensen
… op basis van kortcyclisch onderzoek.
bigfeat laat met haar aanpak uw organisatie continu verbeteren.
bigfeat neemt de tijd voor u.

Wij werken samen met u aan een klantgerichte organisatie.