Evaluaties inzetten bij marketing. Voor een betrouwbaar beeld. 

Met veel reviews over uw diensten op internet zullen potentiële klanten uw organisatie sneller en beter vinden. Wist u dat je evaluaties uit klanttevredenheidsonderzoek ook als ‘reviews’ kunt gebruiken? bigfeat kan uw evaluaties als reviews op internet publiceren. Zo kunt u aantonen wat uw klanten van uw diensten vinden en tegelijkertijd uw vindbaarheid op internet vergroten.
 
Download de brochure

Reviews zijn een belangrijke bron van informatie voor potentiële afnemers van producten en diensten. Dit hoeven niet alleen positieve reviews te zijn. Juist het laten zien van zowel de positieve als de negatieve reviews zorgt voor een betrouwbaar beeld bij klanten. Evaluaties afkomstig uit de klanttevredenheidsmonitor van bigfeat zijn uitstekende reviews voor uw organisatie en vormen tegelijkertijd een effectieve marketingtool. bigfeat kan via een koppeling deze evaluaties op uw website publiceren. Daarmee garandeert bigfeat dat uw potentiële klanten een actuele, objectieve en betrouwbare indruk krijgen van uw organisatie.

Speciaal voor onze opleidingsklanten werkt bigfeat samen met opleidingsvergelijkingssite Springest.nl. Springest is de grootste Nederlandse vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 33.000 trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. De site verwelkomt maandelijks ongeveer 200.000 unieke bezoekers. Springest is ook actief in Duitsland en Engeland. Als onafhankelijk onderzoeksbureau kan bigfeat trainingsevaluaties direct als review plaatsen op Springest.nl. Het aantal beschikbare reviews van uw organisatie stijgt exponentieel evenals uw positie op deze site.