Instapaanbod Monitor Klanttevredenheid

3 maanden proberen voor € 75,00 per maand

Wilt u eenvoudig starten met een klanttevredenheidsmonitor, tegen een aantrekkelijk abonnement, dan is de volgende opzet iets voor u.

Binnen ons standaard vragenformat kunnen we gebruik maken van uw bestaande vragenlijst of we stellen samen een vragenlijst op. U levert vervolgens regelmatig uw klanten aan via een eenvoudige Excelsheet van bigfeat en wij verzorgen de rest. Wij nodigen uw klanten uit voor een evaluatie en sturen een herinnering indien nodig. Na afloop van elke evaluatieronde krijgt u een heldere rapportage. Tevens kunt u altijd online de resultaten van lopende en uitgevoerde evaluaties bekijken op onze Online Monitor.

U mag drie maanden proberen, daarna kunt u beslissen of u door wilt gaan. En u betaalt vervolgens geen opstartkosten als u een jaar met ons in zee gaat.

Wilt u meer dan is dit abonnement eenvoudig uitbreidbaar met extra opties. Een complexe vragenlijst, dagelijks verschillende klanten benaderen voor onderzoek of periodiek management rapportages. De mogelijkheden zijn groot.

bigfeat neemt u hiermee een zorg uit handen, waardoor u meer tijd overhoudt om aan de slag te gaan met de resultaten en in staat bent uw klanten meer aan uw bedrijf te binden. En daar gaat het om.

Meer informatie?