Evalueren van trainingen. Zo houdt u uw docententeam scherp.

bigfeat ondersteunt en adviseert bij het evalueren van uw trainingen en opleidingen. Met inzicht in de mening van uw deelnemers houdt u uw docententeam scherp en kunt u de kwaliteit van uw diensten bewaken en gericht verbeteren. Deze verbeteringen leveren direct een bijdrage aan het succes en de continuïteit van uw organisatie.

Tevreden klanten maken gratis reclame en zijn sneller geneigd nog eens terug te komen. Tevredenheid ontstaat als u verwachtingen kunt waarmaken of zelfs overtreffen. Die verwachtingen hebben betrekking op zaken als het cursusmateriaal, de behandelde praktijkvoorbeelden, de prestatie van de docent, maar bijvoorbeeld ook de accommodatie.

Succesvol blijven

Een actueel, betrouwbaar en vooral bruikbaar inzicht in de ervaringen van de deelnemers geeft u en uw medewerkers informatie over de geleverde kwaliteit. Er ontstaat voor uw docententeam een directe koppeling tussen hun prestatie en de tevredenheid van de deelnemers. De docenten kunnen deze kennis direct toepassen en zich ontwikkelen. U kunt tijdig maatregelen treffen, doelgericht verbeteringen initiëren en de geboekte vooruitgang inzichtelijk maken. Kortom de verwachtingen van uw opdrachtgevers overtreffen en succesvol blijven.
 
Gefaseerde aanpak
De kwaliteit en het nut van de informatie uit trainingsevaluaties is afhankelijk van
 
  • het stellen van de juiste vragen, aan de juiste mensen, op het juiste moment
  • snelle, betrouwbare, praktische en gerichte rapportages.
 
bigfeat garandeert met een gefaseerde aanpak een evaluatiesysteem dat optimaal aansluit op de wensen van uw organisatie. Een veelgeprezen aanpak, met duidelijke mijlpalen en tastbare resultaten, die reeds bij vele opdrachtgevers is getoetst.

Wat kan bigfeat leveren?

Evalueren met de modernste technieken
  • online evaluaties ook geschikt voor mobiele telefoons en volledig gepersonaliseerd
  • papieren evaluaties met desgewenst ook de geschreven opmerkingen verwerkt. Eventueel gebruik van reeds aanwezige formulieren
  • combinatie van zowel online als papieren evaluaties
  • deelnemers uitnodigen voor online evaluatie op elk gewenst uur van de dag
  • optimale aansluiting op uw opleidingsplanningssysteem;
 
Rapportagesysteem op maat
  • alle mogelijke rapportagevormen om te voldoen aan uw informatiebehoefte
  • snelle verwerking en rapportage
  • bigfeat beschikt over mogelijkheden om statistische bewerkingen en geavanceerde trendanalyses uit te voeren, bijvoorbeeld ten behoeve van maand-, kwartaal- en jaarrapportages
 
Online Monitor
Alle resultaten worden ook online gepresenteerd. bigfeat geeft u toegang tot de Online Monitor, waarmee u altijd inzicht heeft in actuele resultaten en trends. U kunt er bijvoorbeeld de scores bewaken en opvolgen, rapportages samenstellen en downloaden.

Evaluaties inzetten bij marketing

U kunt de evaluaties van bigfeat ook gebruiken als ‘reviews’ om aan te tonen wat deelnemers van uw opleidingen vinden. Dit instrument gebruiken potentiële deelnemers steeds vaker om opleidingen onderling te vergelijken en uiteindelijk een weloverwogen keuze te maken.
 
bigfeat kan via een koppeling zorgen dat uw evaluaties op uw eigen site worden getoond. Bovendien werkt bigfeat samen met de opleidingsvergelijkingssite Springest.nl.

Aan de slag

Met de verkregen resultaten kan uw organisatie direct aan de slag. bigfeat heeft de expertise u te ondersteunen bij het implementeren van verbeteringen en veranderingen. Uw streven naar kwaliteit leidt zo snel tot resultaat.
 
De gefaseerde aanpak, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden, garandeert een evaluatiesysteem dat u actuele, betrouwbare en vooral bruikbare informatie verschaft. Informatie waarmee u en uw medewerkers de opleidingen gericht kunnen verbeteren en uw opdrachtgevers enthousiast blijven.

Waarom bigfeat

bigfeat helpt uw organisatie voelen wat uw klant of medewerker beweegt.
bigfeat zorgt voor een betrouwbaar inzicht in hún ervaringen en wensen
… op basis van kortcyclisch onderzoek.
bigfeat laat met haar aanpak uw organisatie continu verbeteren.
bigfeat neemt de tijd voor u.

Wij werken samen met u aan een klantgerichte organisatie.